Nieuwsbrief 27-10-2023

 

 
 

25 jaar NENINI, en daar ben ik trots op!

Graag wil ik dat in november vieren met jullie. Mede dankzij onze inbrengers en kopers hebben we een mooie winkel neer kunnen zetten. Dank daarvoor!!!

Wat gaan we doen?

 • 1 t/m 4 november staat er iets lekkers bij de koffie/thee klaar
 • De hele maand staat er een “raden maar pot” in de winkel. De vraag: hoeveel 2e hands artikelen denk je dat we verkocht hebben in de maanden september en oktober.
  Diegene die het dichtst bij het juiste aantal zit wint een kadobon t.w.v. € 25,00
 • 1 en 17 november zit Maartje van i.mp.ress in de winkel met een grote borduurmachine. Zij was ook aanwezig op onze laatste modeshow.Tijd 10.30 tot 16.30 uur
  TIP voor de decembermaand: persoonlijk cadeau.
  Je kunt bij haar kleding laten personaliseren. Je koopt bijv een leuk colbert bij Nenini of brengt er 1 van thuis mee en laat er iets persoonlijks opzetten.
  Prijzen zijn afhankelijk van het ontwerp.
  Ook kun je nieuwe items van tekst of afbeelding laten voorzien, bijv. baby cadeautjes zoals slabbetjes of paarden cadeautje zoals een halster. Deze zijn te koop bij Maartje.
 • woensdag 8 november komt Tanja Konig van “kleur en stijladvies oogappel” in de winkel om een algemene inleiding hierover te geven en daarna mensen te voorzien van persoonlijke tips en te helpen met een kleding/kleuradvies.
  Dit zal zijn van 19 – 21 uur waarbij wij zorgen voor een hapje en een drankje tijdens het shoppen.
  Vooraf aanmelden is noodzakelijk! VOL=VOL
  Dit wordt aangeboden door Nenini.
 • woensdag 29 november sluiten we de feestmaand af met een koopavond tot 21.00 uur, uiteraard met een hapje en een drankje en trekken we de winnaar van de
  “raden maar” pot

Leuk als we je zien in november.

Groet team Ineke