Nieuwsbrief 26-2-2024

 

 
 

Lieve mensen,

Zoals jullie weten gaan mijn laatste weken als eigenaresse van Nenini in.
Op de valreep heb ik nog een aantal leuke evenementen en acties gepland staan.

  • Outlet: 28 februari t/m 9 maart: Ben je op zoek naar geweldige deals op zomerkleding van topmerken? Dan mag je onze outlet van Wikkel uit Wageningen niet missen! Van 28 februari tot en met 9 maart kun je bij Nenini terecht voor merken zoals Zilch, Oska, Masai, Ischiko en Parami met korting tot wel 70%.
  • Taartenactie: 23 februari t/m 15 maart: Heb je altijd al iemand willen verrassen met een heerlijke taart? Grijp dan nu je kans! Tot en met 15 maart kun je bij ons bijvoorbeeld personen, een team of een organisatie nomineren voor een gratis taart. Er zullen rond de 35 taarten verdeeld worden die gemaakt zijn door Trash’ure Taarten uit Nijmegen. Laat in de winkel je nominatie achter. Op 22 maart is de uitreiking van de taarten.
  • 5 Euro dagen voor het goede doel: 13 maart t/m 16 maart: Tijdens deze week kun je artikelen voor slechts 5 euro bemachtigen. Dit is dé kans om een leuke outfit te scoren zonder je portemonnee te veel te belasten. De opbrengst van de 5 euro dagen gaat dit jaar naar de taartenactie.
  • Afscheid: 27 t/m 30 maart: Zoals velen van jullie wellicht al weten, nadert het moment waarop ik afscheid neem. Van 27 tot en met 30 maart zal ik mijn laatste dagen in de winkel doorbrengen, voel je vrij om binnen te lopen voor iets lekkers en een kop koffie!
  • Melanie: Vanaf 1 april zal Melanie het stokje overnemen van mij.. Ze heeft er veel zin in en ik heb alle vertrouwen in haar kunde en enthousiasme. Vanaf nu loopt ze iedere week 2 dagen mee en kun je dus al kennismaken met haar.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

Tot snel bij Nenini

Groet, Ineke